<h2>Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του χαλιού σας & την αποθήκευση του!</h2> <h2>Φροντίστε για την καθαριότητα των χαλιών σας...</h2> <h2>Οι λεκέδες είναι ο εφιάλτης της νοικοκυράς αλλά με το Smart Cleaner αποτελούν παρελθόν!</h2>
Previous Next
ΠΛΥΣΙΜΟ - ΣΤΥΨΙΜΟ
 
ΠΛΥΣΙΜΟ - ΣΤΥΨΙΜΟ
 
Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών σας γίνεται και ο καθαρισμός τους!
Το υπερσύγχρονο μηχάνημά μας, διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα πλυσίματος χαλιών ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία του καθενός χρησιμοποιώντας ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.
Η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Η όλη διαδικασία έχει ως εξής: η πρώτη φάση είναι το τρίψιμο του χαλιού όπου βούρτσες εκτελώντας παλινδρομική κίνηση τρίβουν στο πέλος του χαλιού εισχωρώντας μέσα του για βαθύ καθαρισμό. Η δεύτερη φάση είναι το ξέβγαλμα. Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα νερού, με μπέκ παλλινδρομικής κίνησης και κυλινδρικές βούρτσες ξεπλένουν το χαλί αφαιρώντας όλη την βρωμιά και τη σκόνη που υπήρχε. Επόμενο και τελικό στάδιο της διαδικασίας καθαρισμού των χαλιών είναι το στύψιμο. Το ειδικό φυγοκεντρικό μηχάνημα αποβάλλει όλη την ποσότητα του νερού που έχει δεχτεί το χαλί για τον καθαρισμό του σε ελάχιστο μόλις χρόνο (2 έως 4 λεπτά) εκτελώντας χιλιάδες στροφές ανά λεπτό. Έτσι απομακρύνουμε την υγρασία και αποκλείεται η παραμικρή πιθανότητα να ξεβάψει, να ξεχειλώσει ή ακόμα και να ξεβγάλουν τα κρόσσια από το χαλί.
 
Αναλαμβάνουμε:
  • χαλιά
  • φλοκάτες
  • μοκέτες