<h2>Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του χαλιού σας & την αποθήκευση του!</h2> <h2>Φροντίστε για την καθαριότητα των χαλιών σας...</h2> <h2>Οι λεκέδες είναι ο εφιάλτης της νοικοκυράς αλλά με το Smart Cleaner αποτελούν παρελθόν!</h2>
Previous Next
ΣΤΕΓΝΩΜΑ - ΔΙΠΛΩΜΑ
ΣΤΕΓΝΩΜΑ - ΔΙΠΛΩΜΑ
 
Κάθε χαλί και μοκέτα αποτελεί μία επένδυση για εσάς και γι’ αυτό φροντίζουμε να προσέχουμε καθετί που μας εμπιστεύεστε. Από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας στο “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών”, ξεκινά μια διαδικασία περιποίησης υψηλού επιπέδου.
 
Αρχικά, για το πλύσιμο κάθε χαλιού και μοκέτας χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός και ένας συνδυασμός απορρυπαντικού και απολυμαντικού για την αποτελεσματικότερη εξουδετέρωση μικροβίων και μικροοργανισμών. Οι περιστροφικές βούρτσες του μηχανήματος αφαιρούν αποτελεσματικά όλους τους λεκέδες με απαλό εντατικό μασάζ. Το πλύσιμο ολοκληρώνεται με νερό σε χαμηλή πίεση κι έτσι κάθε ίχνος απορρυπαντικού απομακρύνεται χωρίς να δημιουργούνται τριβές ή φθορές στο υλικό και τη σύνθεση του.
 
Σειρά έχει η διαδικασία του στεγνώματος. Με τη βοήθεια εξελιγμένου στυπτικού εξοπλισμού και τη χρήση της φυγόκεντρου δύναμης, το νερό απομακρύνεται με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να επηρεάσει τη σύνθεση και το χρώμα του υλικού. Στη συνέχεια, το χαλί σας (αλλά και η μοκέτα σας) διπλώνεται προσεκτικά και συσκευάζεται ώστε να μην υπάρχουν σημάδια όταν φτάσει η στιγμή να το χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε σας χαλί διατηρείται για πολλά ακόμα χρόνια σαν καινούργιο, χάρη στις μεθόδους και τη φροντίδα του Ταπητοκαθαριστηρίου “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών”.
 
Αφού έχουμε καθαρίσει τα χαλιά και τις μοκέτες σας και ανάλογα με το τι έχετε συνεννοηθεί, είτε θα σας τα επιστρέψουμε » δωρεάν, είτε θα τα αποθηκεύσουμε » για εσάς στους ειδικούς χώρους φύλαξης, στο Κέντρου Καθαρισμού Χαλιών και Μοκετών.